Shaanxin Elade uusi materiaali Technology Co, Ltd
Tuoteryhmä

    Lisää: No.32 Chuanghui Road, uusi Hi-Tech teollisuusalue, Xi'an, Kiina 710119
    Puh: 86-29-83151667
    83151669/29/86
    Fax: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Anodi elektrolyysin metallia

Anodi elektrolyysin metallia

Shaanxi Elade uusi materiaali Technology Co, Ltd on yksi johtavista Kiina anodi elektrolyysin metalli valmistajille ja ammatillinen tehdas avulla kykenemme tarjoamaan sinulle halvat anodi elektrolyysin metallia hyvä laatu. Willkommen in Groß tuotteet meiltä. Electrometallurgy vie...

Shaanxi Elade uusi materiaali Technology Co, Ltd on yksi johtavista Kiina anodi elektrolyysin metalli valmistajille ja ammatillinen tehdas avulla kykenemme tarjoamaan sinulle halvat anodi elektrolyysin metallia hyvä laatu. Willkommen in Groß tuotteet meiltä.

Electrometallurgy vie suuren osan hydrometallurgisiin teollisuudessa. Tällainen menetelmä tuottaa nonferrous metallit kuten Zn, Cd, Cu, Mn, Co, Ni ja Cr.

Elektrolyysin voi olla kloridi, sulfaatti liuos tai seos niistä. Anodi yleensä vapautuu klooria tehtäessä kloridi ratkaisu on elektrolyysi.

Anodi kloridi liuoksessa on vaadittu alhaisempaa klooria kehitys potentiaalista, parempi korroosionkestävyys ja pidempi.

Näin kemiallisen reaktion anodi on pääasiassa happea vapauttaen sulfaatti ratkaisu jos anodi on vaati vähemmän happea kehitys mahdollinen, parempi, parempi passivointi ja eliniän jne.


anode for electrolysis metal

Sovellukset:

Nonferrous metal electro louhinta, kuten: Cu, Ni, Co, jne.

Edut:

Katodinen nykyisen tehokas;

Energiansäästöön;

Anodi lietettä;

Pitkäikäinen;

Yksinkertainen huolto.Yhtiömme voi toimittaa Mixed Metal Oxide (MMO) pinnoite anodi ja johtaa hiilidioksidia (PbO2) elektrodi elektrolyysin metallia.

Hot Tags: anodi elektrolyysilaitteiden metalli, Kiina, valmistaja, factory, tukkukauppa, halpa
Liittyvät tuotteet
I want to leave a message
Ota yhteyttä
Osoite: No.32, Chuanghui Road, uusi Hi-Tech teollisuusalue, Xi'an, Kiina
Puhelin: +86-29-83151667
 Faksi:86-29-88880927
 Sähköposti:helen@sxelade.com
Share: