Shaanxin Elade uusi materiaali Technology Co, Ltd
Categories

    Lisää: No.32 Chuanghui Road, uusi Hi-Tech teollisuusalue, Xi'an, Kiina 710119
    Puh: 86-29-83151667
    83151669/29/86
    Fax: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Etusivu > Alan tuntemusta > Sisältö

MMO titaani anodi metalli Electrowinning

Electrowinning teollisuus-, johtaa rikkidioksidin anodi- ja sekoitettu Metal Oxide (MMO) anodi ovat kaksi yhteistä vaihtoehtoja. Kuitenkin lyijyn rikkidioksidin anodi löytyvät näiden haittatekijöiden: raskas ympäristösaasteiden suuri energiankulutus, hauras, tuskin tuottamaan huomioon eri muotoja, pinnoite on helposti pudota pois.


Tiukat ehkäiseminen ja ympäristönäkökohdat yhä MMO anodit laajalti käytetty metalli electrowinning teollisuuden koska MMO titaani anodi metal electrowinning tarjoavat puhtaamman vaihtoehtoisia ja merkittävä virransäästö johtaa rikkidioksidin anodi.

MMO anodit käytetään yksinomaan metalli talteenottojärjestelmä. Järjestelmä koostuu laskeuman katodissa olevaan haluat saada metalli electrolytic-soluun. MMO päällystetty titaani anodit jotka upotetaan leijukerrostekniikkaa johtamattomasta hiukkasia, näin varmistetaan, että on olemassa runsaasti joukkoliikenteen ja pieni tehontarve. Metal talteenottojärjestelmä käytetään metallien tehokas toipuminen laimeissa liuoksissa jossa perinteisen elektrolyysin ei voida pitää.

Metalleja, jotka voidaan palauttaa tällä menetelmällä ovat kupari, nikkeli, sinkki ja koboltti ja käyttää recovery syanidia elektrolyyttejä kulta, hopea, kupari, sinkki ja kadmium syanidia tuhotaan sähkökemiallisesti parannettu anodi ansiosta. Eri metalleja levy ulos eri jännitteillä jotta hakemus, jos eri jännitteille antaa kaikki metallit perittävä mixed metalli jätevedet.

Elade pystyy toimittamaan uuden anodit ja ylimaalausta ja korjauspalvelu anodit käyttää kaikki nämä prosessit erityisesti pinnoite sulfaatti, muotoilu on suunniteltu, on pitkä kesto ja alhaista energiankulutusta.Ota yhteyttä
Osoite: No.32, Chuanghui Road, uusi Hi-Tech teollisuusalue, Xi'an, Kiina
Puhelin: +86-29-83151667
 Faksi:86-29-88880927
 Sähköposti:helen@sxelade.com
Share: