Shaanxin Elade uusi materiaali Technology Co, Ltd
Categories

    Lisää: No.32 Chuanghui Road, uusi Hi-Tech teollisuusalue, Xi'an, Kiina 710119
    Puh: 86-29-83151667
    83151669/29/86
    Fax: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Etusivu > Alan tuntemusta > Sisältö

Mikä on sekä anodin että katodin?

Anodi

Sekä anodin että katodin on elektrodin kautta perinteisen nykyisen virtaa polarisoitunut sähkö-laitteeseen. Yhteinen muistisääntö on ACID "anodi nykyiseen laitteeseen". (Positiivinen) sähkövirta suuntautuu suunnattua elektronin virtaus: (negatiivisesti varautuneet) elektronit virtaa ulos anodi ulkopuolella piiri.

Jännite anodi suhteessa niihin katodi napaisuus vaihtelee riippuen laitteen tyyppi ja sen käyttävä moodi. Seuraavissa esimerkeissä anodi on laite, joka tarjoaa power negatiivinen ja positiivinen laitteen joka kuluttaa virtaa.

Purkaminen akun tai galvaanisessa (kaavio oikealla), anodi on miinusnapaan, koska se on missä virtaa laitteeseen"" (eli akku solu). Tämä sisäänpäin nykyinen tapahtuu ulkoisesti elektronit liikkuvat ulospäin, negatiivinen ilmaiseksi virtaavan yhteen suuntaan vastaaviksi sähköisesti positiivinen maksu virtaa vastakkaiseen suuntaan.
Latauksen akku tai electrolytic solun anodi on positiiviseen napaan, joka saa nykyisen ulkoisen generaattorista. Nykyinen läpi recharging on suunnattua nykyisen aikana vastuuvapauden; Toisin sanoen elektrodi, joka oli katodi aikana akku vastuuvapauden tulee anodi, vaikka akku recharging.
Diodi anodi on positiiviseen napaan häntä nuoli-symbolin (tasainen puolella kolmio), jossa virtaa laitteeseen. Huomautus elektrodi nimeäminen diodit perustuu aina suuntaan eteenpäin nykyisen, (että nuoli, jossa sähkövirta "helpoiten"), jopa tyyppejä, kuten Zener diodit tai jos nykyinen etu on kääntää nykyinen aurinkokennoja.
Anodi on katodisädeputki, positiiviseen napaan, jossa elektronit virtaavat laitteesta, eli jos positiivinen sähkövirta virtaa.

Virtaa elektroneja
Virtaa elektroneja on aina anodi-katodi ulkopuolella soluun tai laitteen, riippumatta solu tai laitteen tyyppi ja toimintatila, lukuun ottamatta diodit, jossa elektrodin nimeäminen olettaa aina nykyisen eteenpäin (että nuoli-symbolin) eli elektronit virtausta päinvastaiseen suuntaan, vaikka diodi reverse-tekee vahingossa (jakautuminen normaali diodi) tai Design (jakautuminen Zenerdiodi valokuva pitkäaikaiset VALODIODI).

Elektrolyyttinen anodi
Sähkökemia anodi on hapettuminen tapahtuu ja on Positiivisen napaisuuden electrolytic soluun. Anodi anionit (negatiivisten ionien) joutuu sähkökemiallisessa kemiallisesti ja antaa pois elektroneja (hapettuminen) joista sitten valuu ylös ja ajo virtapiiriin. Muistitekniikka: LEO Red Cat (elektronit tappio on hapettuminen vähentäminen tapahtuu katodi), tai AnOx Red Cat (anodi hapettumista, vähentää katodi) tai ÖLJYNPORAUSLAUTTA (hapettuminen on tappio, on voitto elektronien) tai katolinen ja ortodoksinen (vähentäminen-katodi, anodi-hapettumista) tai LEO leijona sanoo GER (menettää elektroneja on hapettumista, saada elektronit vähenee).

Tämä prosessi on laajalti käytössä metallien jalostuksessa. Esimerkiksi kuparin jalostuksen kuparianodit, välituotteen uunit, on klooria annosteleva sopiva ratkaisu (kuten rikkihappo) tuottaa erittäin puhdasta (99,99 prosenttia) katodit. Kupari cathodes tuotettu tällä menetelmällä kuvataan myös elektrolyyttistä kupari.


Suoja-anodi

Sinkkianodi on asennettu "lennossa" korroosiosuojauksen metalli rakenne
Käyttämällä katodista suojausta metalli anodi, joka on reaktiivinen järjestelmän suojeltava teräslajilla liittyy sähköisesti suojatussa järjestelmässä ja osittain syöpyy tai liukenee, joka suojaa metallia se on kytketty järjestelmään. Esimerkiksi rautaa tai terästä aluksen rungon saattaa olla suojattu sinkki suoja-anodi, joka liuotetaan merivesi ja estää rungon on syöpynyt. Sinkkianodi tarvitaan etenkin järjestelmien missä staattista latausta tuotetaan toiminnan virtaava nesteitä kuten putkistot ja vesijetit. Sinkkianodi käytetään yleensä myös säiliön tyyppi vedenlämmittimistä.

Vuonna 1824 vähentää tämän tuhoisan elektrolyysin toimintaa alusten rungot kiinnikkeet ja vedenalaista laitteet, tiedemies ja insinööri Sir Humphry Davy, kehitti ensimmäisen ja edelleen käytetyin marine elektrolyysin suojajärjestelmä. Davy asennettu sinkkianodi valmistettu enemmän sähköisesti reaktiivinen (vähemmän jalo) metallista aluksen runkoon ja sähköisesti yhdistetty muodostamaan katodisuojaus piiri.

Vähemmän ilmeinen esimerkki tällaisesta suojelusta on yllyttämään Silitysrauta prosessi. Tämä prosessi takit Silitysrauta tukirakenteet (esim. aidat) sinkkimetalli pinnoitteella. Niin kauan kuin sinkki pysyykin vahingoittumattomana, rauta on suojattu korroosion vaikutukset. Väistämättä sinkki-pinnoite on rikottu, joko halkeilua tai fyysistä vahinkoa. Kun tämä tapahtuu, syövyttäviä elementit toimivat elektrolyytti ja sinkki/rauta-yhdistelmää kuin elektrodit. Tuloksena nykyinen varmistaa sinkki pinnoite uhrataan mutta pohja rauta ei ruostu. Kyseisten pinnoitteiden suojata Silitysrauta rakenne pari vuosikymmentä, mutta kun suojaava pinnoite kulutetaan, rauta nopeasti syöpyy.


Ota yhteyttä
Osoite: No.32, Chuanghui Road, uusi Hi-Tech teollisuusalue, Xi'an, Kiina
Puhelin: +86-29-83151667
 Faksi:86-29-88880927
 Sähköposti:helen@sxelade.com
Share: