Shaanxin Elade uusi materiaali Technology Co, Ltd
Categories

    Lisää: No.32 Chuanghui Road, uusi Hi-Tech teollisuusalue, Xi'an, Kiina 710119
    Puh: 86-29-83151667
    83151669/29/86
    Fax: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Etusivu > Uutiset > Sisältö

Casting Platinum laatu kirjallisesti laatu legenda

          

Laatu on aina elinehto hengissä ja kehittyä yritykselle, erityisesti elektrodi teollisuudessa. Viimeisten 10 vuoden aikana yli 95 prosenttia tilaukset olivat räätälöityjä, räätälöityjä materiaalia, kokoa ja sovellus, yleensä ei voi jakaa tuotteen asiakkaiden. Jos laatu on kvalifioimaton, kallis tuote on tuhlausta.

 

Tämä edellyttää Elade päästä jopa 92 % pätevä määrä tuotteita ensimmäistä kertaa, ja ilman varastossa, se on nopea toimitus, kotona toinen sana, mukava ja nopea! Elade valmistaa tuotteita tiukasti mukaisesti ISO9001: 2008 laatujärjestelmä.

Tänään haluamme kertoa tarinan Elade erinomainen pinnoite joukkue, ne liittyvät läheisesti laatuun elektrodit, tuotteen pätevä määrä on noussut jopa 98 % ensimmäisellä kerralla. Joukkue on valmistettu 5 jäsenten vanha monitori-Jun, pinnoite pelaajan - Ya ja Fang, avustaja - Jing ja Chong.

Itse asiassa jokainen viesti on tavallinen, sinun täytyy olla utelias, miten joukkue heittää platinum laatua. Ensin kuunnelkaa äänet joitakin tärkeitä ihmisiä:

Kirjoittaja: Elade teknisenä johtajana, miten te kommentoida niitä?

Tekninen johtaja: uskon, että ne vastaavat erityisesti, joka kantaa vaikeuksia ja seistä kovaa työtä. Tiedätkö, pinnoite laatua voi arvioida silmät, ne pitää niin laadukkaita tapauksessa kriittisin on heillä itse tehovaatimukset ja erityisen voimakasta vastuuntuntoa. Elade on kehittänyt voimakkaasti eri uutta teknologiaa, nämä kaverit auttoivat paremmin palvella asiakkaita.

Kirjoittaja: Miksi suositella kirjoittaa tämän tarinan?

Tuotantopäällikkö: ensinnäkin joukkueen työkykyä on vahva ensiluokkaisen ammattitaitoa ja monipuolinen kokemus, omaksumaamme ja tehokkaasti tehtäviä, mitä enemmän yhtenäisenä voimana on erittäin vahva ja vakaa, avarage työaika on yli 3 vuotta. Ne ovat yhteen kuin nyrkki, samaan suuntaan, nyrkki on erittäin voimakas booli antaessaan.  Hotelliin lämpötila saavuttaa 36 astetta, joskus niiden työvaatteet voidaan puristaa ulos vettä, vielä töissä, se on todella liikkuu.

Kirjoittaja: Voitko kommentoida näytön kesäkuu?

Tuotantopäällikkö: hänen henkilökohtainen kyky on hyvin vahva ja hän on monipuolinen, kuin pala seinän tiili, jos tuuli, jossa voi olla tukossa ja suojattu. Hän hallitsee erityistaitoja - argon fluoria hitsaus, ja hän voi toimia hyvin koneistus ja pinnoite työpaja. Hän voi toimia hyvin mitään koneita työpaja.

Joukkue voi tehdä niin laadukkaita, se liittyy läheisesti hänen hyvää koordinointia, edistymisen seurantaan ja laadunvalvonta. Hän rack aivot ja aikaansaada rikki arvoitus erittäin vaikeissa olosuhteissa.

Kirjoittaja: Olet voittanut erinomainen yritysten henkilökunnan kahdeksi vuodeksi, miten teet sen?

Jun: Vain toimi hyvin, jos eivät toimi hyvin, se on parempi mennä nukkumaan.

Kirjoittaja: johtaa niin hyvä joukkue, mikä on salaisuutesi?

Jun: ha ha, otan sen perheen hallita ja varmistaa, että kaikki olla onnellinen työskennellä täällä. Seistä toisten kengät ja tuntea, miltä tuntuu, on helppo saada muut tyytyväisiä sydämissä.

Kirjoittaja: olen kuullut, että vuonna 2012 yhtiö kehittänyt patentoidun teknologian tuotteen - joustava lineaarinen anodi ja sai pian tilauksen 2000 metriä, mutta siellä oli joitakin ongelmia, miten ratkaista ongelma?

Jun: useimmat olivat vielä tunne tuotantolinjoja ja laitteita, mitä enemmän meillä oli virta, mutta toimitus oli kiire. Joten sain power viereiselle tehtaalle, ovat voittaneet vaikeudet, kaikki työskennelleet koko yön, lopuksi toimitetut tavarat ajoissa seuraavana päivänä.

Lähettäjä: voi kommentoida joukkue memebers

Kesäkuu: varma. Ya ja fang ovat yhtiön erinomainen pinnoite harjaamalla henkilöiden, tuotteiden laadun liittyvät läheisesti toisiinsa, ne toimivat erittäin huolellisesti. Ennen harjausta, he tarkistaa prosessin kortti huolellisesti, ymmärtää asiakkaan vaatimukset ja tarkoitukseen päättää perusaineen kanssa ole tyhjästä ei kohta ja kokoa on oikea. naamioita ja käsineet harjata, siirrä huolellisesti, jotta anodi on ei naarmuja. Aikana pinnoitus, jos mitään ongelmia he raportoivat johtajat timely.after harjaus, he jälkisäädös ruudullinen jälleen pinnoite yhtenäinen johdonmukaisuus. Heillä 3 tarkastusmenettelyt.

Jing ja chong toimi aktiivisesti. Viime vuonna meillä paljon johtaa rikkidioksidin anodi tilaukset, hän teki paljon. Äskettäin tuotamme kranaatti anodi järjestyksessä, on menettely asettaa carbon jauhe sisällä. Chong kääntyi tumma kasvojen kun tekee tämän menettelyn. Hän lepää ennen kuin viimeistely sitä.

Kirjoittaja: Onko sinulla mitään suunnitelmaa tulevalle työlle?

Jun: ei ole paras, vain parempi, teemme elektrodi laatu korkeammalle.

Elade ei ole sinun ammatillinen valmistajan elektrodi tuotteita, mutta myös auttaa ratkaisemaan relavant ongelmia. Elade on monia erinomaisia joukkuetta, valu platinum laatu ja kirjallisesti legenda, joka tekee Elade's teknologia saavuttaa kansainvälistä edistyneen tason ja ottaa asiakkaita ympäri maailmaa. Elade terveisin odotan yhteistyötä kanssanne!

Ota yhteyttä
Osoite: No.32, Chuanghui Road, uusi Hi-Tech teollisuusalue, Xi'an, Kiina
Puhelin: +86-29-83151667
 Faksi:86-29-88880927
 Sähköposti:helen@sxelade.com
Share: