Shaanxin Elade uusi materiaali Technology Co, Ltd
Categories

    Lisää: No.32 Chuanghui Road, uusi Hi-Tech teollisuusalue, Xi'an, Kiina 710119
    Puh: 86-29-83151667
    83151669/29/86
    Fax: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Etusivu > Uutiset > Sisältö

Varmistaa kaikki on tehtävä hyvin Elade erinomainen työntekijän tarina

College koulutus ja kokemus mechnical prosessin Xiaodong Qin liittyi Elade helmikuu 2014 ja vuoden kuluttua hän on toiminut laatupäällikkö työpaja. Elade 10 vuotta hän sai erinomaisen työntekijän Elade.

Kuultuaan pyytää kommentteja Xiaodong Qin tuotantopäällikkö hymyili ajatus 2 sekuntia, hänen kommenttinsa olivat seuraavat:

"Xiaodong Qin toimii töitä ja fiksu, hän on erityisen tiukka laadunvalvonta ja kaikki yksityiskohdat on tarkastettava huolellisesti! Tästä syystä suosittelin hänelle erinomainen työntekijä.

Hän toimii hyvin tosissaan. Ja hän on hyvin kärsivällinen ja hyvä selkeä viestintä. Hyvä kuinka hallinta hänen työnsä on pieni virhe.

Tiedätte, olemme elade erityisen tärkeitä laadun valvonnasta, tuotteen tyytyväisyysaste on yli 97 %, Kvalifioimaton tuotteet hävitetään hyvissä workshop. "

Haastattelu sanat ovat seuraavat:

Toimittaja: Älä haluat työskennellä Elade?

Xiaodong Qin: Kyllä, varma, arjen olen hyvä työpäivä täällä ja nauttia vastaavat työni ja minulle.

Toimittaja: Miksi sinä työtä niin kovaa ja hyvin?

Xiaodong Qin: meidän on elettävä meidän hetkiä, jos en, olen varmistaa, että kaikki pitäisi tehdä hyvin. Tiedätte, joka päivä on meidän, ei muita. Jos ajattelemme vain se on Asiakkaat, miten voimme valvoa ja laadun takaamiseksi? Älä koskaan kuin pahoillani, en vain sitä hyvin. Kuten puhemiehemme sanoi: Ensinnäkin on hyvän olon tuotteet valmistetaan!

Hehe, koskaan ajatella Xiaodong Qin on WC-holic, itse asiassa hän on erityisen loistava ja romanttinen. Viikonloppuisin hän haluaa ratsastaa pyörä ja mene vierailla hänen vaimo sitten ottaa hänet pelata sulkapalloa.

Koskaan puolesta työpaja, hän osallistui ammatillinen laatua ja tietoa kilpailu ja Englanti kilpailu. Tämä on hänen puhe luonnos. Vaikka joitakin virheitä se on kaunis, iloinen ja kannustava!

Aivan kuten mitä Xiaodong Qin kirjoitti puhe luonnos:

Kymmenen vuoden kehitys Elade on kuin vahva eagle ja jokainen meistä on vauhdissa. Kun toimimme yhdessä, Elade on tulevaisuudessa enemmän kaunis!

Ota yhteyttä
Osoite: No.32, Chuanghui Road, uusi Hi-Tech teollisuusalue, Xi'an, Kiina
Puhelin: +86-29-83151667
 Faksi:86-29-88880927
 Sähköposti:helen@sxelade.com
Share: