Shaanxin Elade uusi materiaali Technology Co, Ltd
Categories

    Lisää: No.32 Chuanghui Road, uusi Hi-Tech teollisuusalue, Xi'an, Kiina 710119
    Puh: 86-29-83151667
    83151669/29/86
    Fax: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Etusivu > Uutiset > Sisältö

Rakastua Elade

Ensi vuonna"s gala 2016, Min oli myönnetty "erinomainen uusi työntekijä". Hän oli hieman yllättynyt, ja hän ajatteli, hän ei ole parempaa suorituskykyä työssä kuin toiset aktiivisesta ja myönteisestä työympäristössä. Näyttää todellakin siltä, ymmärrettävää ja kaunis.

Min syntyi vuonna 1989 ja sai college tutkinnon aikana sotilaana. Päivänä huhtikuuta 2015 hän alkoi työskennellä Elade ja on työskennellyt erittäin kova ja fiksu. Tehtävät, järjestää hyvin tehty hänen ja hän oli myös ensimmäinen loppuun tietyt tehtävät, jotka ei järjestetty.

Tässä on osa haastattelu vuoropuheluista:

Toimittaja: Mitkä ovat teidän lapsen vanhemmilta adoptiovanhemmille päivittäisessä työssä?

Min:Doing pinnoite ja jotkut auttaa work.for esimerkiksi tänään meillä pinnoitteet vane anodi (titanium pyramidi anodi, mmo anodi, katodisuojaus, merestä foorumi, anti-korroosiota, meriveden jne)

Reportteri: näyttää siltä, että pidät WC multi-lomakkeet.

Min:Yes, voimme oppia ja parantaa paljon.

Reportteri: sanotaan usein tarjota apua muille kollegoille tehtaalla?

Min:Yes, se tuntuu good.last vuosi, meillä oli suuri tilaukset valikoiva elektroforeesimaalaislaitteet metallien (sovellus: elektrolyysin ote metallien kuten cooper). Olemme yhdessä yhden maalin ja tuntuu paljon lähempänä sisällä.

Toimittaja: how Tuntuuko sinusta työskennellä täällä?

Min: Otin vähän aikaa tottua siihen, ja sitten aloin rakastaa työskennellä täällä. Olemme hyvässä töihin, tiedätte, aamuisin, tehdä siivous yhdessä ja Tervetuloa uusi päivä, ilo on discription.

Toimittaja: vain tämä asia?

Min:haha, ei tietenkään. Tämä on erittäin hyvä hyvinvointipolitiikkaa. Olemme samanlaisia charactered ihmisiä. Kun tilaukset on varmistamme, he tehneet hyvin. Ja me rakastamme keskustelemaan ja ratkaista yhdessä.

Toimittaja: mikä on suunnitelma tulevaisuuden?

Min:It on aika minun asettua. Aion työskennellä paremmin täällä ja nauttia yhdistelmä järkeä ja toivoa paremmasta tulevaisuudesta.

Toimittaja: haha, asettua? Voit rakastua tyttö Elade?

Min:hehe... (kasvojen punoitus ja hymyili.)

Elade on kaunis ja houkutteleva tyttö, on myös äidin rakkautta hänen henkilökunnan ja asiakkaiden. Olemme luottamuksesi tavasta ja menee paremmin kuin eilen. Tervetuloa hyödyttävään yhteistyöhön kanssasi!

Ota yhteyttä
Osoite: No.32, Chuanghui Road, uusi Hi-Tech teollisuusalue, Xi'an, Kiina
Puhelin: +86-29-83151667
 Faksi:86-29-88880927
 Sähköposti:helen@sxelade.com
Share: