Shaanxin Elade uusi materiaali Technology Co, Ltd
Tuoteryhmä

    Lisää: No.32 Chuanghui Road, uusi Hi-Tech teollisuusalue, Xi'an, Kiina 710119
    Puh: 86-29-83151667
    83151669/29/86
    Fax: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Vesi Ionizer Platinised titaani elektrodi

Vesi Ionizer Platinised titaani elektrodi

Vesi ionizer toimii yksinkertainen periaatetta elektrolyysi. Vesi ionizer tahansa on kaksi elektrodia laittaa astiaan ottaa kaksi kamaria erotettu puoliläpäisevän kalvon läpi. Kaksi elektrodia - positiivisia että negatiivisia, laitetaan kaksi erillistä huonetta ja nykyinen on kulunut...

Vesi ionizer toimii yksinkertainen periaatetta elektrolyysi. Vesi ionizer tahansa on kaksi elektrodia laittaa astiaan ottaa kaksi kamaria erotettu puoliläpäisevän kalvon läpi. Kaksi elektrodia - positiivisia että negatiivisia, laitetaan kaksi erillistä huonetta ja nykyinen läpi niitä. Ionisaatio prosessi tapahtuu kulkee läpi elektrodit. Liuenneen kivennäisaineita saada vetoa joko positiivinen tai negatiivinen elektrodi, siksi jaostolle on hapanta vettä, kun taas toinen on emäksistä vettä. Emäksistä vettä on juominen tarkoitusta hapanta vettä on desinfiointia tai sterilointia tarkoituksiin.

platinised titaium anode

Laatu vesi ionizer avaintekijä on elektrodit materiaali. Useimmat hyvä Ionisaattorit markkinoilla käyttöön elektrodit valmistettu platinoidut tai sekoittaa grade 1 titanium metal oxide-pinnoitteella. Titaani ei myönnä ionisoitunut vesi kuin halvempi metalleja kuten ruostumatonta terästä ei. 2G ionizer käyttää luokan 1, titanium elektrodit päällystetty hyvä sähköjohtimen pitkäikäisyys rakennettu kuluneiden 10 vuoden aikana myös ei häviä aikana elektrolyysi. Ruostumaton teräs on käytetty vesi Ionizer elektrodit 1980-luvun lopulla ja ei olla sopivaa materiaalia, koska ne eivät kestäneet yli muutaman vuoden. Teollisuus alkoi käyttää platinum päällystetystä tai titaani pohja päällystetty metalli sekaoksidipolttoaineen 1990-luvun alussa koska se kestää loputtomiin.

water ionizer platinised titaium anode

Vesi ionizer elektrodit ovat yksi tärkeimmistä osista ja se kuuluu kahteen tyyppiin – tasainen tai mesh, suorat levyt ovat melko yksinkertainen ja sileä, ei rakenne. Vain titaani levyä platinum pinnoitteella. Mesh levyt tulevat eri malleja. Nämä levyt alkavat kiinteä osa korkealaatuisesta titaanista, joka on kuvioitu monin eri tavoin. Kun levy on ollut "kuvioitu" on kaksinkertaisen pinnoitettu platinum. Mesh elektrodit määritetään sähkönjohtavuus kerroksia, jotka osoittavat, että kuvioitu metallipinnoille ovat paremmin johtimet sähköä kuin tasainen metallipinnoille, kun päällystetty neliömetriä ovat samat. Siksi useimmat uudempi vesi ionizer tekniikka käyttää nyt elektrodit jonkinlainen mesh muotoilu. Siellä pinnoite kuuluu sekoittaa metal oxide-pinnoitteella ja platina, yleensä sekoittaa metallioksidia pinnoite elektrodi on, hyvä johtokyky ja vähemmän kalliita verrata platinised titaani elektrodi, kun platinised titaani anodit ovat paremmin johtavuus.


Hot Tags: vesi ionizer platinised titaani elektrodi, Kiina valmistajat, factory, tukku halpa
Liittyvät tuotteet
I want to leave a message
Ota yhteyttä
Osoite: No.32, Chuanghui Road, uusi Hi-Tech teollisuusalue, Xi'an, Kiina
Puhelin: +86-29-83151667
 Faksi:86-29-88880927
 Sähköposti:helen@sxelade.com
Share: